Locatie showroom

Vino direct in magazinul de prezentare pentru cea mai buna oferta. Intra aici.

Angajari

DACA ESTI DIN PRAHOVA...

Daca esti meserias pe un anumit profil si vrei sa castigi mai mult noi iti putem oferi:

  • Conditii de lucru deosebite
  • pachet salarial motivant
  • program flexibil
  • bonusuri

Colaboram si cu firme, echipe de profil sau particulari pentru diverse lucrari specifice. Daca nu aveti de lucru va dam noi. Asteptam sa ne contactati.

Trimite CV la adresa de mail: termopane.cioceanu@yahoo.com sau suna la tel. 0721.095.995 pentru a-ti exprima disponibilitatea.

Komfort Ambient >Plase insecte

Plase insecte rulou tip fereastra

Descriere

Plasele rulou tip fereastra ofera o protectie superioara impotriva insectelor fata de plasele pe balamale. Fiind un produs elegant si usor de utilizat se incadreaza perfect in ansamblul ferestrei unei case moderne.

 

Plasa culiseaza pe ghidaje cu perie pentru etansare si se ruleaza prin intermediul unui arc pretensionat in interiorul unei casete, sistem similar cu rulourile din aluminiu. Caseta, cu sistem de prindere pe tamplarie (perforare in 4-6 puncte), are si un rol de protectie impotriva prafului, ploii sau ninsorii.

 

Actionarea plasei rulou tip fereastra se face pe verticala, caseta fiind montata in partea superioara in pozitie orizontala. Dimensiunile de obicei sunt pana in 2 ml pe latime si pana in 1.7 ml pe inaltime, pentru inaltimi de peste 1.4 ml se recomanda folosirea unei frane care sa atenueze actiunea arcului pretensionat (aceasta se poate achizitiona separat).

 

Termenul de executie si livrare este intre 3 si 10 zile.