Locatie showroom

Vino direct in magazinul de prezentare pentru cea mai buna oferta. Intra aici.

Angajari

DACA ESTI DIN PRAHOVA...

Daca esti meserias pe un anumit profil si vrei sa castigi mai mult noi iti putem oferi:

  • Conditii de lucru deosebite
  • pachet salarial motivant
  • program flexibil
  • bonusuri

Colaboram si cu firme, echipe de profil sau particulari pentru diverse lucrari specifice. Daca nu aveti de lucru va dam noi. Asteptam sa ne contactati.

Trimite CV la adresa de mail: termopane.cioceanu@yahoo.com sau suna la tel. 0721.095.995 pentru a-ti exprima disponibilitatea.

Komfort Ambient > Plase insecte

Plase insecte cu balamale

 

» Plasele de insecte, un real ajutor pe timpul verii

Plasele impotriva insectelor va ajuta sa mentineti un aer curat in casa Dvs. fara niciun fel de neplaceri din partea tantarilor si a altor insecte care invadeaza locuintele pe timp de vara. Acestea sunt foarte usor de montat, au un aspect ingrijit si elegant si reprezinta o investitie durabila.

 

Plasele de insecte cu balamele reprezinta solutia cea mai rentabila, fiind de asemenea foarte rezistente deorece sunt confectionate din materiale durabile, rama fiind realizata din aluminiu extrudat. Aceasta este vopsita in camp electrostatic, pentru o mai mare rezistenta, iar pentru a se asorta cu tamplaria, puteti alege dintr-o variata gama de culori.

 

Materialul din care este confectionata rama nu rugineste si isi pastreaza culoarea o lunga perioada de timp. Plasa este realizata din fibra de sticla ignifuga si este foarte usor de intretinut. Montajul plaselor de insecte este usor de realizat, fiind necesara doar gaurirea tamplariei pentru montarea balamalelor.

PRET: 75 LEI/mp

 

Termenul de executie si livrare este intre 3 si 10 zile.

 

Va rugam verificati disponibilitatea la showroom-ul nostru din Ploiesti, Str. MARASESTI,  nr. 161A (Cioceanu).