Locatie showroom

Vino direct in magazinul de prezentare pentru cea mai buna oferta. Intra aici.

Angajari

DACA ESTI DIN PRAHOVA...

Daca esti meserias pe un anumit profil si vrei sa castigi mai mult noi iti putem oferi:

  • Conditii de lucru deosebite
  • pachet salarial motivant
  • program flexibil
  • bonusuri

Colaboram si cu firme, echipe de profil sau particulari pentru diverse lucrari specifice. Daca nu aveti de lucru va dam noi. Asteptam sa ne contactati.

Trimite CV la adresa de mail: termopane.cioceanu@yahoo.com sau suna la tel. 0721.095.995 pentru a-ti exprima disponibilitatea.

Komfort Ambient > Jaluzele

Jaluzele orizontale

 

 

» Design placut, ambienta si protectie ridicate

Pentru un plus de confort si intimitate, puteti alege din oferta Komfort Ambient jaluzelele verticale, o solutie pentru orice locuinta sau birou. Acestea ofera atat umbra, avand un grad ridicat de opacitate, cat si o nota de stil, asociata cu tamplaria PVC.

 

Jaluzelele orizontale din oferta sunt fabricate din aluminiu. Lamelele sunt din aluminiu eloxat, vopsit in camp electrostatic, cu latimea de 25 mm si grosimea de 0,21 mm. Garnisa este din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic si este disponibila in culori similare cu lamelele. Snurul de actionare pe verticala si scaritele sunt in culorile lamelelor. Ca elemente de fixare a jaluzelelor pe tamplarie sau zidarie se poate opta pentru pentru cleme de fixare in partea inferioara. De asemenea. se poate alege un profil de mascare in partea superioara, in culorile alb sau maro inchis. Folosirea acestuia poate fi facuta in cazul in care jaluzeaua se monteaza intre baghetele geamului ("pe sticla") sau atunci cand se monteaza pe cantul glafului.

 

Ca gama de culori, puteti alege din peste 80 de nuante, in culori vii, precum si culoarea alba, clasica. Va rugam verificati disponibilitatea culorilor, cat si preturile la showroom-ul nostru din Ploiesti, Str. MARASESTI,  nr. 161A (Cioceanu).