Locatie showroom

Vino direct in magazinul de prezentare pentru cea mai buna oferta. Intra aici.

Angajari

DACA ESTI DIN PRAHOVA...

Daca esti meserias pe un anumit profil si vrei sa castigi mai mult noi iti putem oferi:

  • Conditii de lucru deosebite
  • pachet salarial motivant
  • program flexibil
  • bonusuri

Colaboram si cu firme, echipe de profil sau particulari pentru diverse lucrari specifice. Daca nu aveti de lucru va dam noi. Asteptam sa ne contactati.

Trimite CV la adresa de mail: termopane.cioceanu@yahoo.com sau suna la tel. 0721.095.995 pentru a-ti exprima disponibilitatea.

Komfort Ambient > Glafuri

Glafuri de interior din PVC

 

» Eficienta si economie, cu glafurile de interior

Pierderile de caldura sunt motivul principal pentru instalarea tamplariei PVC, insa indiferent de calitatea montajului tamplariei, exista posibilitatea aparitiei acestui fenomen, in lipsa unui sistem de protectie a peretilor si ferestrei. De aceea, glafurile de interior din PVC reprezinta o solutie perfecta atat pentru valoarea estetica pe care o confera finisajelor si design-ului interior, cat si pentru izolarea termica.

 

Glafurile de interior au suprafata laminata, de aceea sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte si zgarieturi si sunt usor de intretinut. De asemenea, ofera un grad sporit de protectie impotriva apei care ar putea patrunde sub tocul tamplariei, macinand stratul de spuma poliuretanica, in special in bucatarii si bai.

 

Glafurile de interior din PVC oferite de Komfort Ambient sunt disponibile intr-o gama variata de latimi, intre 150 mm si 400 mm. Ca gama de culori, se poate alege dintr-o paleta de 7 nuante, care sa se asorteze perfect cu tamplaria PVC.

 

 

 

 

Culoare Dimensiune (mm)
150 200 250 300 350 400
Alb X X X X X X
Mahon   X X X X X
Mooreiche   X X X X X
Nuc   X X X X X
Stejar auriu   X X X X X
Stejar inchis   X X X X X
Stejar deschis   X        

 

 

Va rugam verificati disponibilitatea culorilor, cat si preturile la showroom-ul nostru din Ploiesti, Str. MARASESTI,  nr. 161A (Cioceanu).