Locatie showroom

Vino direct in magazinul de prezentare pentru cea mai buna oferta. Intra aici.

Angajari

DACA ESTI DIN PRAHOVA...

Daca esti meserias pe un anumit profil si vrei sa castigi mai mult noi iti putem oferi:

  • Conditii de lucru deosebite
  • pachet salarial motivant
  • program flexibil
  • bonusuri

Colaboram si cu firme, echipe de profil sau particulari pentru diverse lucrari specifice. Daca nu aveti de lucru va dam noi. Asteptam sa ne contactati.

Trimite CV la adresa de mail: termopane.cioceanu@yahoo.com sau suna la tel. 0721.095.995 pentru a-ti exprima disponibilitatea.

Komfort Ambient > Glafuri

Glafuri de exterior din aluminiu

 

» Durabilitate si aspect deosebit

Pentru a conferi un grad sporit de protectie impotriva infiltratiilor si pierderilor de caldura este necesara montarea glafurilor de exterior, ca accesoriu al tamplariei PVC. Totodata, glafurile reprezinta un element de finisaj asupra partii inferioare a tocului (unde se incarca cu spuma poliuretanica).

 

De asemenea, glafurile de exterior ofera un plus de confort si intimitate. In lipsa glafurilor de exterior, nivelul umiditatii creste mai ales in zona zidului din partea inferioara a tocului. Chiar daca operatiile de asamblare a ferestrelor au fost corect efectuate, exista posibilitatea aparitiei de infiltratii. Fenomenul are drept cauze suprafetele orizontale din beton, care nu asigura o impermeabilitate buna la apa.

 

De aceea devine obligatorie instalarea unor sisteme suplimentare de protectie hidrofuga, glafurile de exterior din aluminiu reprezentand solutia optima. Glafurile de exterior din aluminiu oferite de Komfort Ambient sunt disponibile intr-o gama variata de latimi, intre 90 mm si 350 mm. Ca gama de culori, puteti alege din 7 nuante similare cu tamplaria, precum si culoarea alba, clasica.

 

Va rugam verificati disponibilitatea culorilor, cat si preturile la showroom-ul nostru din Ploiesti, Str. MARASESTI,  nr. 161A (Cioceanu).

 

 

Culoare Dimensiune (mm)
90 105 120 135 150 165 180 190 195 210 230 250 280 320
Alb X       X       X   X X X  
Maro X   X X X   X   X X     X X
Mahon X   X X X X X X     X X    
Mooreiche X X X X X X     X X   X    
Nuc   X X   X             X    
Stejar auriu X X X X X   X   X X X X    
Stejar inchis     X       X   X          
Vopsit RAL * X   X   X   X X   X X   X X

 

* Pentru paleta de culori disponibila va rugam verificati in showroom.