Locatie showroom

Vino direct in magazinul de prezentare pentru cea mai buna oferta. Intra aici.

Angajari

DACA ESTI DIN PRAHOVA...

Daca esti meserias pe un anumit profil si vrei sa castigi mai mult noi iti putem oferi:

  • Conditii de lucru deosebite
  • pachet salarial motivant
  • program flexibil
  • bonusuri

Colaboram si cu firme, echipe de profil sau particulari pentru diverse lucrari specifice. Daca nu aveti de lucru va dam noi. Asteptam sa ne contactati.

Trimite CV la adresa de mail: termopane.cioceanu@yahoo.com sau suna la tel. 0721.095.995 pentru a-ti exprima disponibilitatea.

Komfort Ambient > Feronerie

Feronerie

 

» Feronerie Vorne

Feroneria VORNE este disponibila în diferite forme si culori, permite toate tipurile de deschideri: glisant, batant, oscilobatant. Aceasta este garantata pentru 15.000 de cicluri de functionare, în conditiile respectarii riguroase a instructiunilor de folosire si întretinere oferite de fabricant, rezistenta sporita, datorita grosimii tijei metalice, durabilitate, etansare foarte buna, prin închiderea pe conturul ferestrei.

 

Feroneria VORNE asigura o gama completa de deschideri (verticale si orizontale) pentru foarte multe profile din PVC. Sistemul de deschidere oscilobatant din desen indica toate reperele care se folosesc si pozitia lor de montare.

 

Sarcina maxima pentru o fereastra cu feronerie VORNE este de 180 kg.

 

» Feronerie Maco - Tehnica miscarii

Design placut, pret decent si rezistenta antiefractie eficienta. Maco a facut din fabricarea feroneriei de calitate un standard. Produsele Maco sunt fabricate exclusiv pe teritoriul Austriei

Descriere tehnica:


Mecanismele de inchidere Maco sunt montate in falt si actionate de un maner.
Toate mecanismele de inchidere sunt fabricate pentru canal de feronerie standard de 16,3 mm latime si 2,5 mm adancime.
Rolele de inchidere automate din otel ale cremoanelor, foarfecilor, inchiderilor suplimentare si ale transmisiilor de colt sunt reglabile cu Torx si prinse cu arcuri compensatoare pentru luftul faltului; cursa arcului este de 1,2 mm.
Inchiderile suplimentare se clipseaza.
Greutate maxima a canatului 130 kg.
Bratele foarfecilor sunt prevazute cu siguranta antitrantire.


Proprietati deosebite prin materiale de calitate superioara. Finisaj de exceptie. Acoperire anticoroziva sporita. Varianta disponibila rezistenta in mediul alcalin.
Functii multiple in standard. Sistem antibatare accidental asigurat, microventilatie optional.
Garantie pana la 60.000 de cicluri de utilizare inchis-deschis.

 

Strat special de lubrifiere a partilor mobile, ceea ce reduce frecarea sau zgomotul si prelungeste durata de utilizare.
Tolerante mai mari la inchidere dar si la reglaje.
Bratele foarfecilor si balamalele superioare sunt prevazute cu dispozitiv de franare ceea ce asigura deschiderea lina a ferestrei.


Usile de trafic beneficiaza de sistem multipunct GTS cu blocatori antiefractie.

 

» Feronerie G-U Unijet (Germania)

Feroneria G-U (GRETSCH-UNITAS Gmbh) este import Germania, tip UNIJET, cu reglare pe trei directii.

 

Este cea mai performanta feronerie pentru tamplaria PVC, aceasta si datorita microventilatiei pe care o asigura. Manerul are o pozitie intermediara care permite deschiderea garniturii 1 mm, facilitand astfel aerisirea camerei. In cazul in care curentul de aer va solicita suplimentar, feroneria o inchide automat pentru a proteja incaperea.

 

Utilizarea feroneriei G-U Unijet inseamna mai multa flexibilitate, mai multa securitate (mai multe puncte de inchidere securizate), mai multa comoditate (reglajele se fac cu Torx) si mai multa eficienta.

 

Bratele de foarfeci oscilo-batante permit pozitii aditionale de ventilatie rezultand un confort suplimentar. Bratele foarfecilor sunt prevazute cu siguranta antitrantire. Toate componentele de feronerie G-U pentru usi si ferestre sunt tratate cu ferGUard silver, o acoperire metalica de o calitate superioara ce ofera o protectie mare impotriva corodarii si se caracterizeaza prin design-ul atractiv al tuturor pieselor de feronerie.

» Feronerie Geviss

FERONERIA GEVISS este disponibila in diferite forme si culori, permite toate tipurile de deschideri: glisant, batant, oscilobatant, etc.

 

Feroneria Geviss are cateva avantaje, precum ar fi: rezistenta sporita, datorita grosimii tijei metalice, durabilitatea sau etansarea foarte buna, prin inchiderea in mai multe puncte.

 

Caracteristici si avantaje:

 

Mai multa flexibilitate - montaj manual sau automat

Mai multa securitate - placute de inchidere pentru un nivel de securitate mai mare.

Mai multa comoditate - toate reglajele se realizeaza cu Torx.

Mai multa eficienta - asamblare mai rapida.

Mai multa calitate - modele elegante de balamale.